Helene Volkert

Mitt namn är Helene, jag är en certifierad massör med över 15 års erfarenhet som brinner för att hjälpa människor till bättre hälsa och välbefinnande. 

Mitt arbetssätt utgår från att ta fram en behandlingsplan som jag anpassat efter varje individs unika kropp och symtom. Behandlingen är en kombination av olika metoder och massagetyper som går att läsa mer om under fliken “Behandlingsmetoder” i menyn.

Mitt intresse för massage startade då jag arbetade som undersköterska och såg den inverkan massage hade på våra äldre patienter. Med hjälp av massagebehandlingar ökade deras livskvalité markant med bland annat ökad blodcirkulation, ökad aptit, förbättrad rörlighet och mer avslappnad sinnesstämning. Efter 27 år i vården bestämde jag mig för att byta bana.

År 2005 utbildade jag mig till massör och startade min egna massageverksamhet – Volkert Massage. Sedan dess hjälper jag alla typer av människor med smärtor, muskelspänningar, stress och en rad andra symtom. Det är otroligt givande att få hjälpa mina kunder att hålla sig friska, rörliga och smärtfria. Välkomna!

diplomerad och
certifierad massage-terapeut

Utbildad
undersköterska

Innehar patient-
och ansvarsförsäkring

Diplom och certifieringar

Kontakt

Massage av hög kvalité med skräddarsydd behandlingsplan för att hjälpa dig med dina unika behov.