Massage i Falsterbo

Välkommen på massage hos Volkert Massage! Här erbjuds behandling för en mängd olika besvär, bland annat smärta, stelhet, stress, eller bara en stunds avslappning. 

Jag heter Helene Volkert och har drivit min massageverksamhet sedan 2005. Under mina 17 år som certifierad massör har jag samlat på mig bred erfarenhet och kompetens för att hjälpa mina kunder till bättre hälsa och välbefinnande. 

För att hjälpa varje individuell person på bästa sätt skräddarsyr jag en behandlingsplan för just din kropp och dina besvär. Vid behandlingstillfället kombinerar jag olika massagetyper för att uppnå bästa effekt.

Är du intresserad av massage i Falsterbo är du varmt välkommen att boka din första behandling!

massage i falsterbo

Inför din första massage

Du finner min massagestudio på Pastoratsvägen 1 i Falsterbo. Det går att komma hit både med bil och med kollektivtrafik. Tar du bilen finns parkeringsplats att låna under din behandling. Om du tar bussen så heter närmaste busshållplats Falsterbo Pastoratsvägen och ligger cirka fem minuter gångväg från massagestudion. 

Under första besöket får du berätta vad du önskar ha hjälp med. Det kan till exempel vara smärta, stelhet, skador, trötthet och sömnsvårigheter samt rygg och nackproblem. Efter konsultationen kommer jag att ta fram och föreslå en behandlingsplan för att åtgärda och förhindra att problemet återkommer.

Vid frågor är du välkommen att maila till volkertmassage@gmail.com.
Kontakt

Massage av hög kvalité med skräddarsydd behandlingsplan för att hjälpa dig med dina unika behov.